Goed afwegen loont de moeite!
GeoDynamics is de beste keuze!

Track & trace installaties komen in alle maten en vormen en er zijn verschillende leveranciers op de markt. Maar om de beste keuze te maken, gaat u best niet over één nacht ijs.

Onze account managers overtuigen u graag met de functionaliteiten van ons product! Maar wij geven alvast enkele redenen waarom u voor ons kan kiezen.

WVK_logo_wagen

2.650 klanten en 28.000 actieve blackboxen

Wij hebben al meer dan 2.650 klanten geholpen om hun mobiele medewerkers te registeren. Gaande van kleine KMO’s tot internationale firma’s met een uitgebreid wagenpark. Wenst u er een paar te contacteren? Vraag het ons! Er zullen zeker firma’s zijn die gelijkaardige wensen hadden.

geld

Financieel gezond

Wij zijn een financieel gezonde en stabiele onderneming die al meerdere awards gewonnen heeft. Dag in dag uit geven wij het beste van onszelf voor al onze klanten.
Op die manier kan u op beide oren slapen als het op uw investering aankomt.

totaal

Totaaloplossing

Wij bieden een totaaloplossing aan voor allerhande sectoren. Gaande van track & trace tot urenregistratie met een eigen ERP-systeem. Van bedrijfswagens tot vrachtwagens, van privacy buttons tot temperatuursensoren.
Wij staan klaar om samen met u te groeien en uw eigen urenregistratie problemen aan te pakken.

Bekijk onze oplossingen

serviceteam

Eigen service team

Voor ons zijn al onze klanten even belangrijk en wij willen hen de beste service en support geven. Daarom hebben wij een team van ervaren mensen klaarstaan dat er voor zorgt dat al uw problemen en wensen zo snel en goed mogelijk aangepakt worden.

installatie

Eigen installatieploeg

Installatie is in onze ogen iets dat je beter overlaat aan mensen met ervaring die je daarenboven vertrouwt. Daarom hebben wij onze eigen technische ploeg die instaat voor de installatie en kan terugkijken op jaren ervaring. Zo bent u zeker dat alleen vakmensen aan uw wagen komen.

opleiding

Doorgedreven opleiding

Ons ervaren team zorgt ervoor dat u uitstekend kan werken met onze software. Daarom krijgt u van ons de eerste opleiding gratis. Hebt u daarnaast nog een vraag of zit u ergens vast? Dan kan u zeer makkelijk onze support bereiken die u graag verder helpen. Ook na onze opleiding houden wij graag contact om u handige tips en tricks te leren.

software

Eigen ontworpen software

Wij zijn fier op onze eigen ontworpen software. Zo fier dat we dag in dag uit onze software onderhouden en verbeteren. Updates voeren wij op zeer regelmatige basis uit, want voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg! Ook houden wij vaak de vinger aan de pols bij zowel klanten als in de sector. Dit resulteert in de beste oplossing voor bijvoorbeeld de wetgeving rond CheckInAtWork.

garantie

3 jaar garantie

Standaard geven wij 3 jaar garantie op alles. Alle kosten voor onderdelen, verplaatsing en arbeidstijd worden door ons gedragen. Zo bent u pas echt zeker van uw investering!

sociaal secretariaat

Samenwerking met veel partners

Dankzij onze voortdurende innovatie, kunnen wij terugvallen op een stevig netwerk van solide partners. Zo hebben wij een koppeling met quasi elk sociaal secretariaat en (bouw)software leverancier. Ook zijn wij een structureel partnerschap aangegaan met Bouwunie voor wat betreft IT-oplossingen voor de bouwsector

De beste partner op het vlak van telematica!

Nog niet overtuigd? vraag gerust een realtime demo aan en overtuig uzelf van onze oplossingen.
Onze account managers bekijken graag samen met u hoe snel u onze oplossingen kan terugverdienen!

Vraag een demo!