Onze medewerkers

GeoDynamics telt op dit moment 29 medewerkers. De gedrevenheid en inzet van onze medewerkers staan aan de basis van de groei van onze bloeiende onderneming.

programmeurs

Eigen programmeurs

Onze eigen programmeurs staan in voor de ontwikkeling van het product, dat in topsnelheid evolueert. Zij besteden in het bijzonder aandacht aan de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid en zorgen ervoor dat het programma tegemoet komt aan de soms heel uiteenlopende behoeften en vereisten van de klanten en hun mobiele medewerkers.

accountmanager

Ervaren account managers

De behoeften van de bestaande en nieuwe klanten worden op deskundige wijze in kaart gebracht door onze account managers.
Door hun grote dosis vakkennis kunnen zij een sluitend advies geven op maat van de klant.

geoliede machine

Geoliede machine

Op het hoofdkantoor worden zij begeleid door een team waarvan iedereen een aantal specifieke taken met precisie vervult.
De planning van nieuwe mobiele toepassingen en interventies, de technische support en helpdesk, de feilloze administratie, het hartelijk onthaal van bezoekers en de professionele opleidingen.

installatie

Eigen installateurs

Installatie is in onze ogen iets dat je beter kunt overlaten aan mensen met ervaring die je daarmee vertrouwt. Daarom hebben wij onze eigen technische ploeg die instaat voor de installatie en kan terugkijken op jaren ervaring. Zo bent u zeker dat alleen vakmensen aan uw wagen komen.

De beste partner op het gebied van telematica!

Nog niet overtuigd? Vraag gerust een realtime demo aan en overtuig uzelf van onze oplossingen.
Onze account managers bekijken graag samen met u hoe snel u onze oplossingen kan terugverdienen!

Vraag een demo aan!